Spor

Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Muric: Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel

Gençlerbirliği'nin Kosovalı golcüsü Muric, "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel." dedi.

Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Muric: Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel
17-10-2017 17:19

ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden GençlerbirliÄŸi'nde forma giyen futbolcular Ahmet Ä°lhan Özek ve Vedat Muric, son iki yılın ÅŸampiyonu BeÅŸiktaÅŸ karşısında aldıkları galibiyeti deÄŸerlendirdi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan oyunculardan Ahmet Ä°lhan, BeÅŸiktaÅŸ ile mutlak kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirterek, "Gerçekten güzel ve anlamlı bir galibiyet oldu. Ligdeki durumumuz da iç açıcı deÄŸildi. Hafta içi dersimize çok iyi çalıştık ve sınavı da çok iyi verdiÄŸimizi düÅŸünüyorum." ifadelerini kullandı.

Muric'in attığı golün baÅŸlangıcında yer alan Ahmet Ä°lhan, pozisyona iliÅŸkin Kosovalı futbolcuyla aralarında geçen konuÅŸmayı anlattı:

"Soyunma odasında girince Vedat'a 'dokunmasan gol oluyor muydu' diye sordum. 'Abi tam hatırlamıyorum ama olmuyordu galiba' dedi. Golün kimin attığının önemi yok, yeter ki takım kazansın. Gerekirse kalecimiz atsın ama biz kazanalım. Bu daha büyük bir mutluluk."

"Maçtan önce gol atanın Halil Ä°brahim'in formasıyla sevinmesini kararlaÅŸtırmıştık"

Muric ise maç günü çok sayıda kulüp çalışanından gol atacağına dair güzel sözler duyduÄŸunu kaydetti. Kosovalı golcü, hafta içinde ciddi bir sakatlık geçiren Halil Ä°brahim Pehlivan'ın formasıyla yaÅŸadığı gol sevincinden de bahsetti.

Maçtan önce gol atacak futbolcunun Halil Ä°brahim'in formasıyla sevinmesini kararlaÅŸtırdıklarını aktaran Muric, "Bana nasip olduÄŸu için çok mutluyum." açıklamasını yaptı.

"Taraftarımız yanımızda olduÄŸu sürece sırtımız yere gelmez"

Kosovalı futbolcu, BeÅŸiktaÅŸ'ı çok iyi analiz ettiklerinin altını çizerek, ÅŸu deÄŸerlendirmede bulundu:

"EmeÄŸimizin karşılığını aldığımızı düÅŸünüyorum. BeÅŸiktaÅŸ'a karşı galip gelmek ayrıca güzel. BaÅŸta malzemecimiz Muharrem aÄŸabey, kulüp doktorumuz Gürhan Dönmez olmak üzere herkes oynayacağımı öÄŸrenince gol atacağımı söylediler. Ben de inanmıştım. Gol attım ama takımın kazanması her zaman daha güzel. Muharrem aÄŸabeye Halil Ä°brahim'in formasını almasını söyledim. Ä°nÅŸallah gol atarsak gelip senden alacağım dedim."

BeÅŸiktaÅŸ maçındaki desteklerinden ötürü kırmızı-siyahlı taraftarlara teÅŸekkür eden Muric, "Taraftarsız maçın kıymeti ve zevki olmuyor. BeÅŸiktaÅŸ maçında tribün de çok güzeldi. Bizi inanılmaz desteklediler. Onlar bizim yanımızda olduÄŸu sürece sırtımız yere gelmez. Alnımızın akıyla da GençlerbirliÄŸi'ni layık olduÄŸu yerlere getireceÄŸiz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER