Yerel haber-Şirket Haber

“Geleceği Konuşalım“ podcast kanalında dijital bankacılık ele alındı

"Dijital servislerin, önümüzdeki dönemde devreye girecek açık bankacılık ve uzaktan müşteri kazanımı gibi yeniliklerini...

“Geleceği Konuşalım“ podcast kanalında dijital bankacılık ele alındı
26-03-2021 14:47

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, "Dijital servislerin, önümüzdeki dönemde devreye girecek açık bankacılık ve uzaktan müşteri kazanımı gibi yeniliklerini müşterilerimizle buluşturmak, sağlıklı ve güvenli bir şekilde işlemlerini yapabilmelerini sağlamak en büyük gayemiz." ifadelerini kullandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi'nin pek çok sektör ve alanın gittiği yöne dair ipuçları sunan, sektörün ileri gelen uzmanlarını dinleyiciler ile buluşturan "Geleceği Konuşalım" podcast kanalında bu kez dijital bankacılık üzerine konuşuldu.

Cüneyt Toros moderatörlüğünde gerçekleşen programda, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan ile dijital bankacılık trendleri ele alındı.

Erdoğan, bankacılık sektörünün teknoloji ile iç içe olmak zorunda olduğunu belirterek, “Verdiğimiz bütün hizmetler teknoloji üzerinden sunuluyor. Kimlik doğrulamadan, finansal bilgilerin gizliliğine kadar işin doğası gereği yapılması gereken her işlem teknoloji tabanlı. Bankacılık hizmetleri de sürekli elimizin altında olan teknolojiler tarafından sunulmak zorunda. Finansal kurumların tamamı olarak 7/24 bir şekilde online tüketicilerin ihtiyaç duyduğu anda parmaklarının ucunda olmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER