Yerel haber-Şirket Haber

Gedik Yatırım, 30. yılını Borsa İstanbul'da gong töreni ile kutladı

"Türkiye sermaye piyasaları geliştikçe, Gedik Yatırım olarak biz de büyüdük. "

Gedik Yatırım, 30. yılını Borsa İstanbul'da gong töreni ile kutladı
06-07-2021 17:17

İSTANBUL

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Sermaye piyasamız arz ve talep tarafında önemli bir büyüme potansiyeline sahiptir. Bu potansiyelin doğru şekilde değerlendirilmesiyle, borsamız ve ülke ekonomimiz açısından çok önemli mesafeler alacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gedik Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, Gedik Yatırım, 30. kuruluş yılını Borsa İstanbul'da düzenlediği gong töreni ile kutladı.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım Üst Yöneticisi (CEO) Onur Topaç ve Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende, Gedik Yatırım, yeni hedeflerini paylaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Gedik Yatırım'ın sermaye piyasalarındaki 30. yılını kutlayarak, şunları kaydetti:

"Sermaye piyasamız arz ve talep tarafında önemli bir büyüme potansiyeline sahiptir. Bu potansiyelin doğru şekilde değerlendirilmesiyle, Borsamız ve ülke ekonomimiz açısından çok önemli mesafeler alacağımıza inanıyoruz. Bunu sağlamak için, daha fazla şirketin çeşitli kaynak temini imkanına kavuştuğu, daha geniş bir yatırımcı tabanına ulaşıldığı, piyasa ihtiyaçlarına göre yeni ürün ve hizmetler ile finansal araçların geliştirildiği piyasaların büyümesine odaklandığımız bir hedef öngörüyoruz.

Bu hedefte, aracı kurumlarımız bizim en önemli iş ortaklarımız ve paydaşlarımızdır. Bunu en iyi örneğini, tüm dünyayı etkileyen salgın sürecinde yaşadık. Aracı kurumlarımızla birlikte, borsa olarak tüm hizmetleri kesintisiz sunmaya devam ettik ve değişen koşullara hızlı bir şekilde ayak uydurmayı başarabildik. Sermaye piyasalarının gelişimine 30 yıldır katkı sağlayan Gedik Yatırım'a nice 30 yıllar diliyorum."


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER