Genel

Garanti BBVA'nın BonusFlaş uygulaması 4 yaşında

"Müşterilerimizin BonusFlaş ve GarantiPay’e gösterdiği ilginin artıyor olması bizi gururlandırıyor."

Garanti BBVA'nın BonusFlaş uygulaması 4 yaşında
26-11-2019 13:32

Garanti BBVA'nın kredi kartı Bonus'un, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran BonusFlaş uygulaması 4. yılını geride bıraktı.

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, BonusFlaş'ta, bugüne kadar 38,2 milyon kampanya katılımı, 5,4 milyondan fazla finansal işlem ve 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirildi.

Mobil cihazlar üzerinde toplamda 2,7 milyar kez görüntülenen uygulamada, her 10 kullanıcıdan 8'i uygulamayı tekrar kullanarak, yüzde 80 gibi yüksek bir aktif kullanım trafiği oluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, müşterilerinin BonusFlaş ve GarantiPay'e gösterdiği ilginin her geçen gün artıyor olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Evlioğlu, "Biz de bu ilgiye karşılık verebilmek adına hayatı kolaylaştıran yenilikçi ve teknolojik hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ile hem Türkiye hem de global platformlarda layık görüldüğümüz ödüller sektörde 'daha iyisini' yapabilmemiz için motivasyonumuzu arttırıyor." ifadelerini kullandı.

Işıl Akdemir Evlioğlu, "2019 yılında teknolojide inovasyona dayalı prestij ödülü PSM Ödülleri'nde 'Müşteri Odaklılık' kategorisinde aldığımız birincilik, Global Business Outlook Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması' seçilmemiz ve en iyi e-ticaret deneyimini yaşatan markaları belirleyen ECHO Awards'da 'Ödeme Sistemleri' kategorisinde GarantiPay ile kazandığımız birincilik, bizler için başarımızı taçlandırdığımız çok anlamlı ödüller oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER