Teknoloji

Galaxy S8 çıkmadan sorunu ile gündemde!

Galaxy S8 bekleyenler için haberler hep iyi giderken, bu kez kötü bir gelişme ile karşınızdayız. Galaxy S8 için önemli özelliklerden biri firmanın istediği gibi çalışmıyor.

Galaxy S8 çıkmadan sorunu ile gündemde!
10-03-2017 06:37

Galaxy S8 uzun süredir dedikoduları ve fotoğrafları ile gündemde. Aslına bakarsanız 29 Mart öncesinde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus hakkında hayli bilgi sahibi olmayı başardık. Cihaz için dönen tartışmalardan biri de iris tarayıcı olmuştu. İşte bu noktada size bazı kötü haberlerimiz var.

Samsung Galaxy S8'in ön siparişi şaşırttı! Samsung Galaxy S8'in ön siparişi şaşırttı!

 ...

Galaxy S8 yüz tanıma sistemi ile gelecek

İris tarayıcı Galaxy S8 üzerinde firmanın istediği gibi çalışmıyor. Korea Economic Daily'ye konuşan ve ismini vermek istemeyen bir Samsung yetkilisi, iris tarayıcının beklenilenden yavaş olduğunu açıkladı.

17-03/09/galaxy-s8-iris-tarayici-sdn-1.jpg

Yavaşlık nedeniyle Samsung çıkış noktasını başka bir yerde bulmuş durumda. Galaxy S8 aynı zamanda yüz tanıma sistemi ekliyor. İris taramanın hiçbir şekilde 0.01 saniye altına düşmüyor olması, Samsung'u bu yönde bir hamle yapmaya zorlamış durumda.

Elbette iris tarayıcıdan böyle kolay bir şekilde vazgeçilmek istenmiyor. Galaxy S8 yine bu Teknolojiyi barındıracak ama ek olarak yüz tanımayı uygulayacak.

::  

Kaynak: SDN

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER