Genel

Galaxy akıllı telefon ve tabletler “Android Enterprise Recommended” programına dahil oluyor

"Android Enterprise Recommended programına katılarak kurumsal müşterilerimizin, Google’ın güvenlik, üretkenlik...

Galaxy akıllı telefon ve tabletler “Android Enterprise Recommended” programına dahil oluyor
18-11-2020 13:29

Samsung, Google ile sürdürdüğü uzun soluklu ortaklık kapsamında, “Android Enterprise Recommended” programına dahil olacağını duyurdu.

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamaya göre, Samsung’un bu programa dahil olmasıyla birlikte, Samsung cihazlarının Google tarafından işletmelere tavsiye edilen yazılım ve donanım gereksinimlerini karşıladığı ve hatta bunları karşılamanın ötesine geçtiği bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Mobil İletişim İşi Küresel Mobil B2B Ekibi Başkan Yardımcısı KC Choi, Samsung olarak özelleştirilebilir donanım, yönetimi kolay yazılım ve uçtan uca güvenlik içeren, sektöre öncülük eden bir hizmet sunduklarını belirterek, "kurumsal müşterilerimizin, işletmelerini dijital çağa ayak uyduracak şekilde modernleştirmelerini destekliyoruz.

Android Enterprise Recommended programına katılarak kurumsal müşterilerimizin, Google’ın güvenlik, üretkenlik ve esneklik standartlarını karşılamalarını ve hatta bu standartların ötesine geçerek, çalışanlarını koruyan, etkileşimde kalmalarını sağlayan ve operasyonel verimliliği artıran bir mobil deneyim oluşturmalarını kolaylaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Google Android Enterprise Genel Müdürü David Still, “İşletmelere çok iyi mobil deneyimler sunmak için uzun süredir devam eden ortaklığımızın üzerine inşa edilen Android Enterprise Recommended programına, Samsung Galaxy akıllı telefonlarını ve tabletlerini dâhil etmek bize heyecan veriyor.

Samsung’un programa katılımı, Google müşterilerinin üst düzey güvenlik, verimlilik ve üretkenlik sunan cihazlara erişmesini sağlıyor; gelecekte de Samsung ile birlikte daha fazlasını yapmayı umut ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER