Spor

Galatasaray ve TFF'den Ali Tanrıyar için başsağlığı mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün eski başkanlarından Prof. Dr. Ali Tanrıyar'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Galatasaray ve TFF'den Ali Tanrıyar için başsağlığı mesajı
25-05-2017 14:48

Ä°STANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü BaÅŸkanı Dursun Özbek, kulübün internet sitesinde yer alan mesajında, Tanrıyar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaÅŸadığını belirtti.

Ali Tanrıyar'ın sadece Galatasaray Kulübüne deÄŸil, Türk spor, bilim ve siyaset hayatına katıda bulunduÄŸunu aktaran Özbek, ÅŸunları kaydetti:

"Döneminde Türk spor tarihinin en büyük baÅŸarısına ulaÅŸan altyapının kurucusu olan Ali Tanrıyar, zor zamanlarda elde edilen ulaşılması güç baÅŸarılarla sadece Galatasaraylıların deÄŸil aynı zamanda Türk ulusunun da bu büyük bir gurur yaÅŸamasını saÄŸlamıştır. Sadece bir spor adamı deÄŸil aynı zamanda bilim ve siyasette de ülkesine özveriyle ve büyük bir baÅŸarıyla hizmet eden Ali aÄŸabeyimizin hatırasını her daim yaÅŸatacağımıza söz veriyor, baÅŸta Tanrıyar ailesi olmak üzere ulusumuza ve camiamıza baÅŸsaÄŸlığı diliyorum."

TFF de mesaj yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Ali Tanrıyar'ın vefatı dolayısıyla baÅŸsaÄŸlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Kulübü eski baÅŸkanlarından, 7. ve 18. dönem Ä°stanbul Milletvekili ve eski Ä°çiÅŸleri Bakanı Prof. Dr. Ali Tanrıyar'ın hayatını kaybettiÄŸini derin bir üzüntüyle öÄŸrenmiÅŸ bulunmaktayız. Merhum Prof. Dr. Ali Tanrıyar'a Allah'tan rahmet; ailesi ve Galatasaray camiasına baÅŸsaÄŸlığı dileriz."

Muhabir: Ercan Çakar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER