Asayiş

Galatasaray Meydanı’nda polis müdahalesi

Galatasaray Meydanı’nda Cizre’de yaşanan olayları protesto etmek isteyen gruba polis, yasa dışı pankartları kaldırmamaları üzerine müdahale etti. Halkların Demokratik Partisi’nin çağrısı üzerine saat 19.00 sıralarında bir grup Şırnak...

Galatasaray Meydanı’nda polis müdahalesi
04-02-2016 22:04
Galatasaray Meydanı’nda Cizre’de yaşanan olayları protesto etmek isteyen gruba polis, yasa dışı pankartları kaldırmamaları üzerine müdahale etti.
Halkların Demokratik Partisi’nin çağrısı üzerine saat 19.00 sıralarında bir grup Şırnak Cizre’de yaşanan olayları protesto etmek için Galatasaray Meydanı’nda toplandı. Burada basın açıklaması yapmak isteyen grubu polis ekipleri yasa dışı pankart ve dövizleri kaldırmalarını konusunda uyardı. Polis ekipleri yasadışı pankart ve dövizlerin kaldırılması halinde açıklamaya izin verileceğini belirtti. Uyarıların dikkate alınmaması üzerine polis tazyikli su ve biber gazıyla gruba müdahale etti.
Müdahalenin ardından grup sokaklara kaçtı. Polis ile grup arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca esnasında bazı şahıslar gözaltına alındı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER