Teknoloji

Fiyat/Performans konusunda iddialı 'YU Yutopia' tanıtıldı

Pek çok akıllı telefon markası büyük markalarla rekabet edebilmek için iddialı fiyat/performans telefonları tanıtıyor. Bunlardan Hintli YU markası, yüksek donanımlı ve nispeten ucuz yeni akıllı telefonu...

Fiyat/Performans konusunda iddialı 'YU Yutopia' tanıtıldı
18-12-2015 04:12

Pek çok akıllı telefon markası büyük markalarla rekabet edebilmek için iddialı fiyat/performans telefonları tanıtıyor. Bunlardan Hintli YU markası, yüksek donanımlı ve nispeten ucuz yeni akıllı telefonu Yutopia modelini tanıttı.

Oldukça etkileyici bir tasarıma sahip olan YU Yutopia, PureBlack teknolojisiyle ekranı kapalı durumdayken çerçevesiz bir görünüme bürünüyor. Yekpare alüminyum kasaya sahip olan telefonda 5.2 inç boyutunda ve 2K çözünürlüğe sahip Sharp üretimi bir ekran bulunuyor. 1.5 GHz gücündeki Qualcomm Snapdragon 810 işlemciyi 4 GB DDR4 RAM destekliyor. 32 GB genişletilebilir dahili hafızası bulunan telefon, 128 GB'a kadar microSD kart destekleyebiliyor.

Sony IMX230 sensörlü 21 megapiksel arka kamerasına 8 megapiksellik özçekim kamerasının eşlik ettiği YU Yutopia, Qualcomm QuickCharge 2.0 destekli 3000 mAh'lik gömülü bir bataryaya sahip. 375$'lık fiyatına göre oldukça üstün özelliklere sahip olan akıllı telefon, ilk etapta 26 Aralık'tan itibaren Amazon Hindistan'da satışa sunulacak. Cihazın ülkemize gelmesi ise şuan için biraz zor gibi görünüyor.

yu-yutopia

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER