Genel

FETÖ'nün 'mahrem izdivaç ablası' ve eşi tutuklandı

FETÖ/PDY'nin Kırşehir'deki asker yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla gözaltına alınan "mahrem imam" ile "mahrem izdivaç ablası" olduğu belirtilen eşi, tutuklandı.

FETÖ'nün 'mahrem izdivaç ablası' ve eşi tutuklandı
16-04-2018 13:55

KIRÅžEHÄ°R (AA) - KırÅŸehir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruÅŸturma kapsamında Emniyet MüdürlüÄŸü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi ekiplerince Ankara'nın Etimesgut ilçesinde "gaybubet" evi olarak nitelendirilen hücre evinde yakalanan mahrem imam Mehmet Emre Elibol ve eÅŸi AyÅŸe Elibolun emniyetteki sorguları tamamlandı.

Ahi Evran Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde saÄŸlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KırÅŸehir merkezli farklı illerde düzenlenen operasyonlarda yakalanan muvazzaf askerlerin ifadeleri doÄŸrultusunda FETÖ'nün asker yapılanmasında yer aldığı tespit edilen mahrem imam Mehmet Emre Elibol'un, FETÖ'nün KırÅŸehir'deki asker yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla yakalanan 5 mahrem imamdan sorumlu imam, eÅŸinin de örgütte "mahrem izdivaç ablası" olduÄŸu öne sürülmüÅŸtü.

Muhabir: Abdullah Yıldiz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER