Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal: Fenerbahçe takımı daha iyisini, fazlasını yapacak

Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Trabzonspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, "Fenerbahçe takımı daha iyisini, fazlasını yapacak. Ligin en son sözünü Fenerbahçe söyleyecek." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal:  Fenerbahçe takımı daha iyisini, fazlasını yapacak
02-02-2020 02:42

Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduÄŸu Trabzonspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, "Fenerbahçe takımı daha iyisini, fazlasını yapacak. Ligin en son sözünü Fenerbahçe söyleyecek." dedi.

KarşılaÅŸmanın ardından düzenlenen basın toplantısında deÄŸerlendirmelerde bulunan Ersun Yanal, kaybettiklerini ancak ligin bitmediÄŸini belirtti.

Önlerinde uzun bir maratonun bulunduÄŸunu ifade eden Yanal, "Yüzde 68'e 32 gibi büyük farkla önde getirdiÄŸimiz bir oyun var. Buna raÄŸmen rakibimize iki gol izni verdik. Atamadığımız birçok gol ve gol pozisyonu var. Attığımız da bir nizami gol var. Ä°yi yoldayız." diye konuÅŸtu.

Yanal, oyun olarak iyi ÅŸeyler yaptıklarını kaydederek, ÅŸunları söyledi:

"Bunu skora çevirmek bugünkü en büyük problemdi. Takım olarak oyunculara söyleyecek bir ÅŸey yok çünkü onlar sadece topu çizgiden içeri sokamadılar. Futbolcuların bundan sonraki performansına ihtiyaç var. Bu performansın sonuna kadar takibine devam edeceÄŸiz. Birilerinin isteÄŸi ile deÄŸil Fenerbahçe'nin son sözüyle lig bitecektir. Bu mücadeleye herkesin saygı duyması gerekiyor. Fenerbahçe takımı daha iyisini, fazlasını yapacak. Ligin en son sözünü Fenerbahçe söyleyecek."

Yanal, Kruse'nin UÄŸurcan'a faul yaptığı gerekçesiyle Muriç'in geçerlilik kazanmayan golüne yönelik soru üzerine ise, "KonuÅŸulan ÅŸeyler üzgünüm doÄŸru. Futbolun önüne geçiyor. Bugün her ÅŸey güzel, her ÅŸey futboldu ama üzgünüm futbolun önüne geçti." yanıtını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER