Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç: Yıldırım Demirören'in devam etmemesi gerekir

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç, "iddaa" ihalesinin ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in görevine devam etmemesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç: Yıldırım Demirören'in devam etmemesi gerekir
14-02-2019 17:56

Ä°STANBUL

Fenerbahçe Kulübü BaÅŸkanı Ali Koç, "iddaa" ihalesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) BaÅŸkanı Yıldırım Demirören'in görevine devam etmemesi gerektiÄŸini söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ali Koç, kamuoyunda "iddaa" olarak bilinen "Spor Müsabakalarına Dayalı Sabit Ä°htimalli ve MüÅŸterek Bahis Oyunlarının" özel hukuk tüzel kiÅŸilerine yaptırılması için düzenlenen ihaleyle ilgili soruyu da cevapladı.

Bir basın mensubunun "Ä°halede en iyi teklifi veren Åžans GiriÅŸim Ortak GiriÅŸimine Yıldırım Demirören'in de ortak olduÄŸu söyleniyor. Bunu nasıl deÄŸerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine ÅŸunları kaydetti:

"Yıldırım Demirören, uzun yıllar hem kulüp baÅŸkanlığı hem de federasyon baÅŸkanlığı yapan biri. Çok tecrübeli bir isim. BaÅŸkanlık için doÄŸru bir profildi. Ä°haleden sonra Yıldırım Bey'in devam etmemesi gerekir. Seçimlere birkaç ay kaldı ama bugünden itibaren devam etmemesi gerekiyor diye düÅŸünüyorum. Dünyanın baÅŸka bir yerinde devam etmesi mümkün deÄŸildir."

Muhabir: Süha Gür

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER