İnsan&Hayat

Fenerbahçe  için sürpriz transfer hamleleri geldi! Altay Bayındır yerine gelecek isim…

Sarı lacivertli takımda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olmayı başaran Altay Bayındır, yuvadan uçmak için harekete geçti. Milli oyuncu için birçok takımdan teklifler gelmeye devam ederken, sarı lacivertli takım Altay’ın yerini başka genç bir isim ile doldurulmayı başarabilecek

Fenerbahçe  için sürpriz transfer hamleleri geldi! Altay Bayındır yerine gelecek isim…
27-05-2021 17:16

Süper lig kapsamında sezonlarını 3. Olarak tamamlamayı başaran Fenerbahçe takımı gelecek sezon için de çalışmalarına hız kesmeden başladı. Sarı lacivertli takımda göstermiş olduğu performans ardından taraftarlarının sevgilisi olmayı başarmış olan Altay Bayındır, yuvadan uçmak için hareketlerine başladı. Milli oyuncu için birçok takımdan teklifler gelmeye devam ederken, sarı lacivertli takım Altay’ın yerini başka genç bir isim ile doldurulmayı başarabilecek.

Sezon üçüncü sırada tamamlamayı başaran Jojobet Fenerbahçe takımı, transfer çalışmaları için erkenden adımları attı. Sarı lacivert takımında olan ekip, Kayserispor takımı içerisinde forma giymesi ile dikkatleri çeken bir performans sergilemeyi başarmış olan Doğan Alemdar transfer olsun diye görüşmelerini başlattılar. Gelen spor haberlerine bakılacak olduğu zaman sarı lacivertli olan takım 18 yaşındaki genç kaleciyi sezonun ilk başladığı günden beri yakından takip etmeye başladılar.

Altay Bayındır gidecek mi?

Doğan Alemdar ile ilgileri yer almayan Altay Bayındır için satış ihtimalleri de gündemde yer almaya başladı. Sezon sonu kiralık olarak gittikleri yerden dönecek olan ve Belçika içerisinde iyi bir performans ortaya koymayı başaran Berke Özer ise yeniden kadrosuna dönecek isimlerden bir tanesi olduğu ön görülüyor. Doğan Alemdar ile beraber kadroda bulunan kaleci sayıları tam olarak 4 e kadar çıkmış olacak. Bir yandan da bu kadar başarılı olan oyuncu için yurt dışından gelen önemli taleplerin olduğu da dikkatleri çekiyor. Bu süreç içerisinde Altay Bayındır kalacak mı gidecek mi, hangi takım içerisinde yer almayı tercih edecek gibi birçok soru akıllarda yer almaya başladı. İlerleyen günler içerisinde netlik kazanmış olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER