Spor

Fenerbahçe, Brüksel'de çiçeklerle karşılandı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında, Belçika'nın Anderlecht ekibiyle olan Fenerbahçe, Brüksel'de çiçeklerle karşılandı.

Fenerbahçe, Brüksel'de çiçeklerle karşılandı
25-10-2018 00:17

Fenerbahçe, yarın oynayacağı Anderlecht maçı için Brüksel'e ged.i Belçika Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen karşılama seremonisinde, yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Otobüsten herhangi bir futbolcunun inmesine izin verilmezken, Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Phillip Cocu'ya çiçek takdimi yapıldı. Karşılama törenine eşlik edenler arasında Türkiye Brüksel Büyükelçisi Levent Gümrükçü ile Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu da yer aldı.

Büyükelçi Gümrükçü: “Dostluğun kazanacağını ümit ediyoruz”

Fenerbahçe kafilesini karşılamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Büyükelçi Gümrükçü, İHA'ya yaptığı açıklamada, “Esasında herhangi bir Türk takımının Belçika'ya gelmesi ve Belçika'daki takımlarla oynaması sporun güzelliği çerçevesinde, iki ülkeyi, iki halkı yakınlaştıran faaliyetler olarak görüyoruz. O bakımdan mutluyuz. Kravatımdan göründüğü gibi, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bugün ayrı bir mutluluk yaşıyorum. İnşallah takımımızı karşılayacağız. Anderlecht futbol takımının gayet sıcak ev sahipliği içerisinde ağırlayacağız kendilerini. Sonuç ne olursa olsun, dostluğun kazacağını ümit ediyoruz. İki takımın da güzel bir futbol oynayacağını ve herkese hoş bir futbol seyrettireceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER