En Son Yazılar

Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2015-16 sezonunun açılış maçında Eskişehirspor'u konuk ediyor. CANLI ANLATIM45' GOL! Moussa Sow45' Mücadelenin hakemi Fırat Aydınus, ilk yarının sonuna 3 dakika ilave etti.40' Gelişen Fenerbahçe atağında Nani'nin oldukça uzak mesa

Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor
15-08-2015 02:04

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2015-16 sezonunun açılış maçında Eskişehirspor'u konuk ediyor.

CANLI ANLATIM

45' GOL! Moussa Sow

45' Mücadelenin hakemi Fırat Aydınus, ilk yarının sonuna 3 dakika ilave etti.

40' Gelişen Fenerbahçe atağında Nani'nin oldukça uzak mesafeden kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

37' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Josef'in pasında topla buluşan Hasan Ali'nin ceza alanına ortasında top herkesi aştı.

34' Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Anıl'ın ceza alanına ortasında savunmada Ba, topu taca gönderdi.

33' Kaleci Ali, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

30' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Diego'nun pasında topla buluşan Fernandao, Birol'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Birol Parlak, sarı kart gördü.

26' Kullanılan serbest vurulşun ardından sol kanatta topla buluşan Hasan Ali, ceza alanına ortasını yapmak üzereyken savunma topu kornere gönderdi.

25' Rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Diego, topla biraz mesafe kat ettikten sonra Toko'nun darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Toko, sarı kart gördü.

21' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Toko'nun ortasında Şener topu yine kornere gönderdi. Ardından kullanılan ikinci köşe vuruşunda yine Toko'nun ortasında seken topa Ben Khalifa yakın mesafeden vurdu ama Volkan topu iki hamlede kontrol etti.

20' Gelişen Eskişahirspor atağında sağ kanatta topla buluşan Onur'un ceza alanına yerden pasında Ben Khalifa ceza alanı içinde Volkan ile karşı karşıya kalacağı anda savunma topu kornere gönderdi.

18' Bir başka Fenerbahçe atağında Josef'in Şener'e güzel gönderdiği topta Şener, ceza alanı içi sağ çaprazında topu istediği gibi kontrol edemeyince savunma araya girdi.

11' Gelişen Fenerbahçe atağında Nani, ceza alanına üst üste 2 orta yaptı ama Eskişehirspor savunması iki topu da uzaklaştırmayı başardı.

6' Bu arada Fenerbahçe'de Meireles, kendi yarı alanında rakibinden önce topa dokunmak isterken rakibinin ayağı burnuna temas etti ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

4' Diego'nun ceza alanına etkili ortasında Fernandao kafa vuruşunu yaptı ama aynı anda ofsayt bayrağı kalktı.

3' Fenerbahçe'nin etkili geldiği dakika. Diego'nun ara pasında ceza alanı içi sol çaprazında topa hareketlenen Fernandao, topu dokundu ve ardından kaleci Ali'den sıyrılmak isterken yerde kaldı.

2' Eskişehirspor'da Onur, Meireles'in darbesiyle bir sakatlık geçirdi.

1' İlk düdük çaldı ve karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

İşte ilk 11'ler

Süper Lig'in 2015-2016 sezonu ilk maçı olan Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasının 11'leri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşamaya Fenerbahçe; Volkan, Şener, Ba, Alves, Hasan Ali, Nani, Josef, Meireles, Diego, Fernandao ve Sow ilk 11'ile çıkacak. Eskişehirspor ise mücadeleye; Ali, Toko, Birol, Sezgin, Anıl, Lawal, Causic, Alpaslan, Onur, Ben Khalifa, Gekas ilk 11'i ile çıkacak.

Kaynak: IHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER