Teknoloji

Facebook, canlı yayın Android'e geldi

Facebook canlı yayın özelliği Android kullanıcıları için kullanıma açıldı. Bir süredir merakla beklenen canlı yayın özelliğinin nasıl kullanıldığı ve diğer detaylar haberimizde.

Facebook, canlı yayın Android'e geldi
26-05-2016 07:47

Facebook canlı yayın özelliği iPhone kullanıcıları tarafından bir süredir kullanılıyordu fakat Android kullanıcıları için bu özellik aktif değildi.

Facebook Canlı Yayın Yapma Özelliği Nasıl Kullanılır? 

Geçtiğimiz aylarda Facebook kanadından yapılan açıklamada, Facebook canlı yayın özelliğinin yakın tarihte Android kullanıcıları için de aktif hale getirileceği yönündeydi. Yayınlananan son Facebook güncellemesi ile birlikte canlı yayın özelliği Android telefonlarda aktif hale geldi.

Konuyla ilgili olarak Facebook Yardım sayfasında, canlı yayın yapmak için yapılması gerekenlerin belirtildiği sayfaya Facebook Android ibaresi de eklendi.

16-05/25/facebook_canli_yayin.jpg

Facebook'da canlı yayın nasıl yapılır?

Android cihazınızdan Facebook uygulamasına giriş yaptıktan sonra Zaman Tüneli veya Haber Kaynağı sekmesine tıkladığınızda karşınıza canlı yayın sekmesi çıkıyor.

Canlı yayın için sekmeye tıkladıktan sonra dilerseniz yayın için bir açıklamaya yazabiliyorsunuz. Canlı yayını başlatmak için Canlı Yayına Geç'e dokunduktan sonra yayın aktif hale gelecektir.

Facebook üzerinden yapacağınız canlı yayınlar 90 dakikadan uzun olamaz. Canlı yayın tamamlandıktan sonra ise tüm yayın diğer videolar gibi Zaman Tünelinize eklenecek.


SHIFTDELETE

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER