Genel

Excalibur bu yıl çıkacak oyunları derledi

Excalibur dünyadaki oyun endüstrisinin sıkı takipçisi olarak, 2021’in tüm donanım ve teknolojilerini oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor

Excalibur bu yıl çıkacak oyunları derledi
07-01-2021 19:17

Oyun dünyasının nabzını tutan Excalibur, yeni yılda çıkmasını beklenen 5 önemli oyunla ilgili bilgileri oyunseverler için derledi.

Excalibur açıklamasına göre, oyun sektörünün büyümesiyle kendine çok farklı bir dünya oluşturan oyunlar, oyun bilgisayarlarıyla eğlenceyi daha da artıyor. Ancak yıllar geçse de değişmeyen tek şey rekabet oluyor. Oyunda rekabet edebilmek için bilgisayar donanımlarının da yeni çıkan oyun teknolojilerine uyumlu olması gerekiyor.

Açıklamaya göre, güçlü donanımlı ve performanslı oyuncu bilgisayarı Excalibur dünyadaki oyun endüstrisinin sıkı takipçisi olarak, 2021’in tüm donanım ve teknolojilerini oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Oyun dünyasının sıkı takipçisi Excalibur ile 2021’de çıkacak tüm popüler oyunları yüksek performansta oynamak mümkün olurken, Excalibur oyun bilgisayarı sayfasından da kişiye özel oyun bilgisayarı tasarlanabiliyor.

Açıklamaya göre, Excalibur tarafından derlenen listede yer alan oyunlarla ilgili bilgiler şöyle;

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER