Spor

Euroleague anketine Fenerbahçe damga vurdu

Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna katılan 24 takımın genel menajerleri arasında yapılan anketin ilk bölümüne ait sonuçlar açıklandı. Bu bölümde Fenerbahçe, birçok farklı alanda aldığı oylarla dikkatleri çekti.Fenerbahçe, oylamaya...

Euroleague anketine Fenerbahçe damga vurdu
05-01-2016 18:29
Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna katılan 24 takımın genel menajerleri arasında yapılan anketin ilk bölümüne ait sonuçlar açıklandı. Bu bölümde Fenerbahçe, birçok farklı alanda aldığı oylarla dikkatleri çekti.
Fenerbahçe, oylamaya katılan tüm yöneticilerin oyunu alarak “Final Four’da Yer Alması Beklenen Takım” kategorisinde yüzde 100 oy oranıyla ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe’yi bu alanda yüzde 95,6 oy alan CSKA Moskova ile yüzde 73,9 oya sahip Olimpiakos izledi. Bu bölümde Barcelona yüzde 56,5, Real Madrid ise yüzde 52,1 oy oranına sahip oldu.

EN İYİY ANTRENÖR OBRADOVIC
Fenerbahçe Baş Antrenörü Zeljko Obradovic de “En İyi Antrenör” bölümünde, oyların yüzde 41,7’sini alarak ilk sırada yer aldı. Obradovic’i yüzde 12,5 oy oranlarıyla Lokomotiv Kuban koçu Bartzokas ve Unicaja Malaga koçu Joan Plaza izledi.

EN ZOR ÜÇÜNCÜ TAKIM
Ankette Fenerbahçe Ülker Sports Arena da “En İyi Salon” kategorisinde ilk sıralarda yer aldı. Fenerbahçe, verilen oyların yüzde 33,3’ünü alarak, yüzde 50 oy alan Zalgiris Kaunas’ın ardından en iyi salona sahip ikinci takım unvanını kazandı.
Fenerbahçe, “Eşleşmesi En Zor Takım” ve “İzlemesi En Keyifli Takım” kategorilerinde de ilk üçte yer aldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER