Spor

Erzurumspor'un yeni sezon forma tanıtımında 'maske, mesafe, temizlik' uyarısı

Mavi-beyazlı ekipte futbolcuların bu sezon giyeceği formaların tanıtım videosunda 'maske, mesafe, temizlik' uyarısı dikkati çekti.

Erzurumspor'un yeni sezon forma tanıtımında 'maske, mesafe, temizlik' uyarısı
13-09-2020 18:06

Erzurum

Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, futbolcuların bu sezon giyeceği formaları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde özveriyle görev yapan sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerinin de yer aldığı bir videoyla tanıttı.

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya birimince hazırlanan tanıtım videosu, "2020-2021 sezonunda giyeceğimiz formalarımızı yeniden hayata, yeniden futbola dönüşümüz için var güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimize adadık." ifadeleriyle paylaşıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in pandemi döneminde yaptıkları açıklamalardan kesitlerin yer aldığı videoda, Erzurum temsilcisinin bu sezon giyeceği formalar tanıtıldı.

2020-2021 sezonunda giyeceğimiz formalarımızı yeniden hayata, yeniden futbola dönüşümüz için var güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimize adadık..

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER