Siyaset

Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a: 'Parti ambleminden korkan aday olur mu?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun ödediği tazminatlar için "Yalanları, iftiraları yüzünden bana 2.5 milyon tazminat ödüyor.

Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a: 'Parti ambleminden korkan aday olur mu?'
25-02-2019 00:07

Cummurbaşkanı Erdoğan, Antakya İtfaiye Önü'nde düzenlenen mitingde, 8 ay sonra tekrar Hatay'da olmaktan bahtiyarlık duyduğunu ifade ederek, "Hatay bizim gözbebeğimiz. Biz Hatay'ı severiz Hatay'da bizi sever.

Biz Hatay'ı anlarız, Hataylı da bizi bilir bizi anlar. Size Kayseri'den 10 binlerin selamını getirdim. Onlarda sizi çok seviyor ve bizden de Hatay'a selam dediler.

Kardeşlerim Hatay denilince akla ilk sabır gelir, feraset gelir, Anadolu irfanı gelir onun için sabreden kimse zafere ulaşır. Sabrettik evvelallah zafere ulaştık ulaşıyoruz. Hatay 24 Haziran seçimlerinde bu irfanını bir kez daha gösterdi.

24 Haziran'da Hatay yine ne dedi demokrasi dedi, milli irade, istikrar, güven dedi. Hatay 7 Haziranda yine bu meydanda bize verdiği sözü yerine getirdi. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 51 ile Cumhur İttifakını birinci yapan Hataylı kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Mevlam birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Şimdi sizlerde 31 Mart'ta sizden yeni zaferler bekliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER