Siyaset

Erdoğan: 'CHP'lileri de kurtaralım yoksa bu adam gitmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bu adama 31 Mart'ta haddini bildirmeyecek miyiz, Osmanlı tokadı atmayacak mısınız? O koltuktan kalkması gerekiyor ama kalkamaz, yapıştı kaldı. 31 Mart'ta CHP'ye gönül veren kardeşler

Erdoğan: 'CHP'lileri de kurtaralım yoksa bu adam gitmez'
18-03-2019 01:32

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Kepez ilçesi Turgut Özal Spor Salonu yanındaki alanda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önce Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye ve ilçe başkan adayları kalabalığı selamladı. Antalya'ya övgüler dizerek sözlerine başlayan Erdoğan, Antalya'nın turizmin başkenti, tarımın kalbinin Antalya olduğunu dile getirdi.

Antalya'yı hürmetle selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Antalya'nın ayrı güzel her ilçesini selamlıyorum. 120 bin kişiyle İzmir'de mitingimizi yaptık. Sayın Bahçeli ile birlikte bu kampanyada Cumhur İttifakı iki lider bir arada halkımıza hitap ettik. Muhteşem mitingi gerçekleştirdik. Gündoğdu Meydanı'nı dolduran İzmirli kardeşlerimizle hasret giderdik. Bu kez İzmir'de farklı heyecan ve coşku gördüm, Antalya'da da bir başka coşku ve heyecan var. 31 Mart'ta İzmir'in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah taze sayfa açacağına, yeni başlangıç yapacağın inanıyorum” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER