Gündem

Emine Erdoğan'dan Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Tinuba'ya imza teşekkürü

Emine Erdoğan, Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzalayan Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'ya teşekkür etti.

Emine Erdoğan'dan Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Tinuba'ya imza teşekkürü
25-09-2024 19:57
New York

Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzalayan Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi, dostum Oluremi Tinubu Hanımefendi'ye desteği için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayan Nijerya Devlet Başkanı’nın eşi, dostum Oluremi Tinubu Hanımefendi’ye desteği için teşekkür ediyorum.

Sıfır atık uygulamasını yaygınlaştırmak için verilen bu söz, dünyamızın her bir zerresine duyduğumuz saygının sembolü.

Doğanın… pic.twitter.com/8upQCsTQDN

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) September 25, 2024

Erdoğan paylaşımında şunları kaydetti:

"Sıfır atık uygulamasını yaygınlaştırmak için verilen bu söz, dünyamızın her bir zerresine duyduğumuz saygının sembolü. Doğanın bizlere sunduğu mucizeleri koruma yolunda güç birliği yapan her elin, yarınlarımızı daha temiz, daha yaşanabilir kılacağına yürekten inanıyorum."

"Dünya Ortak Evimiz" ve "Sıfır Atık" etiketlerini kullanan Erdoğan, imzadan sonra Tinubu'yla çekilen fotoğrafına paylaşımında yer verdi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER