Özel Haber

Emin Ağalarov, Moskova'da Türk elçiliğine yakın alanda restoran açıyor

Azerbaycan asıllı Rus işadamı ve ünlü müzisyen Emin Ağalarov, Moskova'da Türk elçiliğine yakın alanda Kasım ayında 450 milyon ruble yatırımla restoran açılacağını söyledi

Emin Ağalarov, Moskova'da Türk elçiliğine yakın alanda restoran açıyor
02-09-2021 09:51

MOSKOVA - ÖZEL

Dev Rus ÅŸirketi Crocus Group Birinci BaÅŸkan Yardımcısı ve ünlü müzisyen, Azerbaycan uyruklu Emin AÄŸalarov,  Rusya'nın baÅŸkenti Moskova'nın Hamovniki semtinde 450 milyon ruble deÄŸerinde restoran açıyor. Bu arada, Hamovniki semtinde Türkiye'nin Moskova BüyükelçiliÄŸi de bulunmakta.

Rus medyasına göre, iÅŸadamı Emin Agalarov, Moskova'nın Hamovniki semtinde bir restoran açmak için 450 milyon rubleden fazla yatırım yaptı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan iÅŸadamı, "Bu yılın Kasım ayında Moskova'da, BolÅŸoy Savvinskiy pereulok, dom 12 adresinde toplam 1,6 bin metrekare alana sahip Peach restoran ve Divas karaoke kulübü ile bir proje açacağız. Yatırımlar 450 milyon rubleyi aÅŸtı" dedi.

Emin Ağalarov, COVID-19 salgını sırasında restoranlarının uğradığı kayıplara rağmen Hamovniki'deki yeni projenin başarısına inandığını da vurguladı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER