Siyaset

Ebubekir Kaçmaz: 'AK Parti iktidar olmazsa istikrar olmaz'

Van'da seçim ofisinde toplanan kalabalığa hitap eden Ak Parti Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "AK Parti'nin bu seçimlerde iktidar olma zorunluluğu var. AK Parti olmazsa, istikrar olmaz" dedi.

Ebubekir Kaçmaz: 'AK Parti iktidar olmazsa istikrar olmaz'
20-10-2015 15:05

Van'da seçim ofisinde toplanan kalabalığa hitap eden Ak Parti Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, 'AK Parti'nin bu seçimlerde iktidar olma zorunluluğu var. AK Parti olmazsa, istikrar olmaz' dedi. 

Seçim ofisinde alkışlar içinde gelen kaçmaz, 7 Haziran seçimlerinde birçok muhalif kesimin AK Parti'nin karşısında olduğunu belirterek, bunun yanında bazı medya gruplarının da bu alanda kendilerinin tek başına iktidara gelmemesi için çalıştıklarını ifade etti. Kaçmaz, ”AK Parti'nin olmadığı bir ülkede, istikrar, huzur ve barıştan söz etmek zor. AK Parti hükümetinin son yıllarda ülkede ve Van'da yaptıklarına herkes şahit. Ama malum kesimler bizim oy kaybetmemiz için her türlü girişimlerde bulundu. Kaybeden AK Parti olmadı, ülkemiz oldu. AK Parti'nin olduğu bu ülkede huzur da olur, istikrar da, barış da. Ama bir de bunun tersini düşünün. Ak Parti olmayınca bunlar olmaz. AK Parti öncesi ülkemizde büyük sıkıntılar söz konusuydu. Birçoğunun nasıl çözümlendiğini hep beraber gördük' dedi.

Türkiye hem kendi içinde yaşayan halkı için hem de diğer ülkeler de yaşayanlar için büyük bir önem arz ettiğini anlatan AK Parti Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, ' Çevremizdeki ülkelere şöyle bir göz atın. Birçoğunda sıkıntılar yaşandığını görürsünüz. Göçler ve savaşlar söz konusu. İslam coğrafyasındaki birçok ülke ve komşu ülkelerimizin gözü bizim üzerimizde. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Artık ülkeler için büyük bir önem arz ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alanlar, inanın ki ülkemizi hedef alıyor. Bu ülkeyi sıkıntıya sokmak isteyen şer güçlere karşı her vatandaşlarımızın uyanık olması gereken bir gündür ' şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon için birçok konuda çaba gösterdiklerini herkesin bildiğini, ancak MHP ve CHP'nin sorunlu şartlar ileri sürerek koalisyona yanaşmadıklarını anlatan Ebubekir Kaçmaz, özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim akşamı 'Hayır' diyerek koalisyona kapıları kapattığını dile getirdi.1 Kasım’a az bir zaman kaldığını hatırlatan Kaçmaz, 'Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Allah'ın izniyle bu seçimlerde halkımızın birçoğunun bizim partimize oy vereceğine inancım sonsuz. Ama önemli olan çevremizde AK Parti'ye oy vermemiş kişileri ikna etmek. AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi için hepinize büyük görevler düşüyor' ifadelerini kullandı.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER