Gündem

e-Tanzim’de satışlar patladı

e-Tanzim ile bir ayda 80 bin sipariş aldıklarını belirten ePttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu “15 bin adrese 200 ton kadar sebze teslim ettik. Alanlar tekrar alıyor” dedi.

e-Tanzim’de satışlar patladı
17-03-2019 10:02

Hükûmetin bazı sebzelerde yaşanan fahiş fiyat artışları sonrası kurduğu e-Tanzim'de satış patlaması yaşanıyor. Şimdilik Ankara ve İstanbul'da uygulanabilen sistemde bugüne kadar 80 bin sipariş alındı. e-Tanzim ile bir ay içerisinde 15 bin adrese 200 ton civarında sebze teslim ettiklerini ifade eden ePttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, “Alanlar tekrar alıyorlar. Gelen kişilerin tekrar tekrar alması bizim çok istediğimiz bir şey” dedi.

DİĞER İLLERE DE YAYILACAK
e-Tanzim ile yaygınlaştırmaya başladıkları “fulfillment modeli” olarak da adlandırılan ikmal depolama sisteminin ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda her üründe kullanılabileceğini dile getiren Çevikoğlu, “Devlet büyüklerimiz bir ihtiyaç gördükleri zaman bu platformu her üründe kullanacaklardır. Bir üründe birileri fahiş fiyat artırımına gittiyse o ürünleri buralardan halka kolaylıkla dağıtılacak bir platformumuz var. Bugün domates olur yarın başka bir şey olur. Bu platformumuz artık hazır. Ama öyle bir ortam olmasa bile normal ticaretin gereği olarak da biz bu hizmete devam edeceğiz. Sistemi Bursa, Antalya, Gaziantep, Denizli, Afyonkarahisar, Eskişehir gibi illere de taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER