Teknoloji

Düşürme testinde Samsung S7 Active ve Galaxy S7 karşı karşıya

Samsung'un

Düşürme testinde Samsung S7 Active ve Galaxy S7 karşı karşıya
12-06-2016 22:27

Galaxy S7 Active ile Galaxy S7, düşürme testinde karşılaştırıldı. Bilindiği gibi Galaxy S7 Active, Samsung'un son amiral gemisinin kalıplı versiyonu olarak geliştirildi. Ayrıca S7 Active'de normal S7'ye oranla 1000 mAh daha fazla batarya kapasitesiyle 4000 mAh değerine sahip bir pil sunuluyor.

Galaxy S7 Active ile birlikte hem ekran koruma hem de kasa koruma için ekstralar sunuluyor. IP68 sertifikasıyla da telefon 1,5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su altında durabiliyor.

S7 çatladı

Hal böyleyken aslında Galaxy S7 Active karşıdan bakıldığında normal S7 için fazla dişli bir rakip gibi görünüyor. PhoneBuff isimli YouTube kanalının yaptığı testte, profesyonel bir düşürme makinesi kullanılmış. Arka bölümle başlanılan testte S7 Active sadece tozlanırken, S7'nin arkasında örümcek ağını andıran çatlaklar oluşuyor.

16-06/12/galaxy-s7-arka-ustu-dusurme.png

Kasası korudu

Alt tarafları denk gelecek şekilde düşürülen telefonların ikisi de küçük eziklerle kazayı atlattı. Daha sonra yan tarafları üzerine düşürülen telefonlarda S7 Active, kasası sayesinde kenarındaki tuşlara zarar gelmesini önledi. S7 içinse böyle bir durum söz konusu değildi.

16-06/12/galaxy-s7-active-yan-dusurme.png

Tam 50 kez düşürüldü

Herkesin beklediği yüz üstü, yani ekranların üzerine düşürüldüğü testte ne oldu dersiniz? S7 Active, durumdan 50 kez rahatça kurtulurken, S7'nin ekranı ilk düşüşte iflas etti ve telefon kullanılamaz hale geldi.

16-06/12/s7-ekran-kirilmasi.png

İşte düşürme testinin videosu:

SDN

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER