Spor

Domagoj Vida: Vodafone Park’ta oynamak için sabırsızlanıyorum

Beşiktaş'ın Hırvat oyuncusu Vida, "Vodafone Park’ta oynamak için sabırsızlanıyorum. Evimizdeki ikinci yarının ilk maçından mutlu ayrılacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın enerjisini görmek istiyorum." dedi.

Domagoj Vida: Vodafone Park’ta oynamak için sabırsızlanıyorum
25-01-2018 01:44

Ä°STANBUL (AA) - BeÅŸiktaÅŸ'ın yeni transferi Domagoj Vida, ligin en iyi takımı olduklarını sahada herkese göstereceklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Vida, sezon sonuna kadar en üst düzeyde mücadele vereceklerinin altını çizerek, "En iyi olduÄŸumuzu sahada göstereceÄŸiz. Vodafone Park’ta oynamak için sabırsızlanıyorum. Evimizdeki ikinci yarının ilk maçından mutlu ayrılacağımızı düÅŸünüyorum. Taraftarlarımızın enerjisini görmek istiyorum. BeÅŸiktaÅŸ taraftarı inanılmaz. Fazla söze gerek yok." ifadelerini kullandı.

Hırvat oyuncu, siyah-beyazlı takımın bir parçası olduÄŸu için çok mutlu olduÄŸunu belirterek, "Antalya kampı hızlı ve güzel geçti. Takıma çabuk adapte oldum. BeÅŸiktaÅŸ'ın çok büyük bir aile olduÄŸunu gördüm. Kendimi uzun yıllardır burada oynamış gibi hissettim. Takım arkadaÅŸlarım çok iyi insanlar. Bu takımın bir parçası olduÄŸum için çok mutluyum." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Siyah-beyazlı takım ile çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılmasının önemli olduÄŸunu aktaran Vida, "Ä°lk maçım iyi geçti diyebilirim. Elimden gelen her ÅŸeyi vermeye çalışacağım. Zamanla daha iyi olacağımı düÅŸünüyorum. Yeni arkadaÅŸlarımın oyununa uyum saÄŸlamak için zaman gerekir, ÅŸu an her ÅŸey yolunda. Süper Lig çok güçlü. Ukrayna Ligi de çok güçlüydü. Burada tempo yüksek." sözlerine yer verdi.

Ä°stanbul'un inanılmaz bir ÅŸehir olduÄŸunu ifade eden Vida, ailesi geldikten sonra kente daha fazla alışacağını vurgulayarak, teknik direktör Åženol GüneÅŸ ve takım arkadaÅŸlarını tek kelime ile ÅŸöyle anlattı:

"Åženol GüneÅŸ 'Beyefendi', Pepe 'Åžampiyon', Mitrovic 'GeleceÄŸin Oyuncusu', Quaresma 'Rüzgar' ve Negredo 'Güçlü.'"

Muhabir: Domagoj Vida

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER