Magazin

DJ the Magician İstanbul'a geliyor!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği, İstanbul’un önde gelen kulübü Klein’ın açılışını son yılların gözde DJ’i The Magician ile yapıyor!

DJ the Magician İstanbul'a geliyor!
19-09-2016 15:37
2014 yılında büyük başarı yakalayan single’ı ‘Sunlight’ ve Lykke Li’nin "I Follow Rivers" parçasına yaptığı remix ile hafızalara kazınan The Magician 23 Eylül akşamı Klein’da DJ setinin başında olacak. Geçtiğimiz yıl büyük ses getiren ve ağırladığı DJ’lerle gece hayatını adeta ele geçiren Klein, yeni sezona da bomba gibi başlıyor.

2014 yılında çıkardığı Sunlight adlı single, Lykke Li’nin ‘I Follow Rivers’ adlı parçası ve Clean Bandit’in "Rather Be’ adlı parçasına yaptığı remixlerle yakından tanıdığımız ünlü DJ The Magician, 23 Eylül akşamı burn Energy Drink sponsorluğunda Klein’ın açılışında müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Babasinin pop ve disko türündeki müzik arşiviyle büyüyen, özellikle ABBA, Supertramp, Michael Jackson ve Giorgio Moroder gibi isimleri dinleyen Stephen Fasana, sahne adıyla The Magician, amcasından kalan Italo-disko plaklarının da etkisiyle DJ’lik yapmaya karar verdi. 2004 yılında Vito de Luca ile tanıştıktan sonra Aeoroplane adı altında müzik yapmaya başladılar.Brüksel çıkışlı house DJ ve prodüktörü The Magician 2007 ile 2010 yılları arasında müzik ikilisi Aeroplane’ın bir parçası idi. 2010 yılında kendi solo kariyerine devam etmek üzere ayrıldı. 2011 yılında ilk single’ı ‘I Don't Know What To Do" feat. Jeppe Laursen on Kitsuné adlı parçayı yayınladı. . 2012 yılında "Memory", 2013 yılında "When The Night Is Over ve "On My Brain" single’larını yayınladı.

29-014’ün Temmuz ayında yayınladığı single "Sunlight" kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Years And Years vokalleri ile yaptığı bu parça dünyada da büyük başarı yakaladı ve The Magician’a Glasgow’da düzenlenen 2014 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde performans yapma şansı verdi. Parça Belçika ve İngiltere listelerinde 7. Sıraya yükseldi. Son olarak 2015 yılında Together adlı single’ını yayınladı.

Soundcloud üzerinden aylık yayınladığı ve remix yeteneklerini sergilediği "Magic Tape" adlı mixleri, dinleyicilere en yeni ve en iyi dans müziklerinden bir yelpaze sunuyor. Performansı sırasında sihirbazlık numaraları yapmakla oldukça ünlü.


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER