Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: 'Birlik, beraberlik içerisinde hareket etmek zorundayız'

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kırklareli'nde çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldiği programda, “Gücümüzü kaybetmemek için birlik, beraberlik içerisinde hareket etmek zorundayız” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: 'Birlik, beraberlik içerisinde hareket etmek zorundayız'
03-04-2019 23:02

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kırklareli'nde çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Diyanet İşleri Başkanlığının dünyada benzeri olmayan bir teşkilat olduğunu ifade eden Erbaş, “Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı din hizmetleri ve din eğitimi alanında ahlak, ibadet ve inanç konularında toplumu aydınlatma vazifesi kanunla kendisine verilmiş çok önemli bir teşkilat olarak bugün çok büyük hizmetleri yerine getirmeye çalışmaktadır” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının en ücra köylerde bile devleti temsil eden bir görevlisinin olduğunu belirten Erbaş, “Ülkemizin birlik-beraberlik içerisinde hareket etmesinde Başkanlığımızın gerçekten çok büyük bir etkisi ve fonksiyonu var. Diyanet İşleri Başkanlığının ülkemizi merhametiyle, sevgisiyle bu şekilde kuşatmış olması gerçekten çok büyük bir avantajdır” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER