Spor

'Derbide taraftarlarımızı sevindireceğiz'

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray ile oynayacakları derbiye ilişkin, "İnşallah pazar günü taraftarlarımızı sevindireceğiz." dedi. - Anadolu Ajansı

'Derbide taraftarlarımızı sevindireceğiz'
16-11-2016 19:22

İSTANBUL

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray ile oynayacakları derbiyi kazanarak taraftarlarını mutlu edeceklerini belirtti.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Hasan Ali, karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli takımın motivasyonun üst düzeyde olduğunu bildirerek, "Galatasaray maçı, Türkiye'nin en büyük derbisi. Milli aradan moralli döndük. İnşallah diğer arkadaşlarımız da moralli dönecektir. Lens haricinde şu an sakat futbolcumuz yok. Lens ve Mehmet Topal derbide oynayamayacak. İkisi de bizim için çok değerli futbolcular ama diğer arkadaşlarımız da onların yerini doldurmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Arkadaşlarımız için de derbide boy gösterebilecekleri güzel bir şans olacaktır." ifadelerini kullandı.

"İnşallah pazar günü taraftarlarımızı sevindireceğiz"

Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarların arkalarında itici bir güç olacağını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon başında taraftarımızı üzdük ama son bir ay içinde belki kendimizi affettirebilmişizdir. Özellikle Manchester United maçında bize iyi destek verdiler. Bu maçta da aynı şekilde bizim arkamızda itici güç olacaklardır. Ondan hiç bir şüphem yok. Onlar için bu maçın ne ifade ettiğini de çok iyi biliyorum. O nedenle inşallah pazar günü taraftarlarımızı sevindireceğiz."

Muhabir: Süha Gür

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER