Spor

Denizli'ye; "Ne hakemi, eze eze yendik"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ardından Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye bir cevap da Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin

Denizli'ye; "Ne hakemi, eze eze yendik"
15-12-2015 20:10

- ÖZEL - Galatatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yenilginin faturasına maçın hakemi Mete Kalkavan'a çıkartmasına Beşiktaş cephesinden sert yanıt geldi. Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Denizli'nin 'Hakem kıymık kıymık önümüzü kesti' iddiasına, 'Galatasaray sahada yoktu ki önü kesilsin. Kalecimiz Günay'ı bir kez sahanın ortasına gelerek topu uzaklaştırmaya çalıştığı hata yaptığı o pozisyonda gördüm. Beşiktaş dün rakibini sahadan adeta silmiş ve eze eze yenmiştir' dedi.

'MAÇIN YILDIZININ MUSLERA OLMASI HER ŞEYİ ANLATIYOR'

Sporx.com'a özel açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, 'Derbi sonrası sayın Denizli hocanın dışında ağzına hakem lafını alan tek bir kişi yok. Maçtan bu yana kamuoyunda olsun medyada olsun taraflı tarafsız herkesin derbi ile ilgili kullandığı tek söz Beşiktaş'ın Galatasaray'ı eze eze yendiğidir. Herkesin ortak görüşünün bu maç sabaha kadar oynansa Galatasaray'ın galip gelmesi imkansız dendiği, rakibin kalecimizin bir hatasının dışında pozisyon bulamadığı her alanda Beşiktaş'ın üstün olduğu bir noktada hakemden bahsetmek galibiyetimize gölge düşürmeye çalışmaktır. Bu bizi üzmüştür. Beşiktaş'ın 2 gol atarak kazandığı bir müsübaka sonrası rakip takımın kalecisi Muslera'nın maçın yıldızı olması aslında her şeyi apaçık anlatmaktadır' açıklamasını yaptı.

'TEK KALE OYNANAN BİR MAÇI GERİDE BIRAKTIK'

Albayrak, 'Hakemle ilgili bu serzenişleri duyunca gerçekten şaşırdım ve tebessüm ettim. Hani eşit ve denk bir mücadele olur da hakemden bahsedersiniz. Adeta tek kale oynanan bir maçı geride bıraktık. Yenilgiyi bu şekilde kılıf arayanlar bunu biraz açarak nerelerde ne hatalar yaptığını söylerlerse daha gerçekçi olurlar. Bu maçtan sonra yapılacak tek yorum Beşiktaş takımının teknik kadrosu ve futbolcularını bu güzel ve ezici futbolundan dolayı kutlamak olmalıdır' açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

Yasal Uyarı: Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER