Siyaset

Davutoğlu: HDP'nin adı C-HDP'dir!

Diyanet ve imam hatip tartışmaları üzerinden CHP ve HDP’yi eleştiren Davutoğlu CHP ‘imam hatipleri kaldıracağız’ diyor. HDP de imam hatiplerle uğraşıyor. Aslında HDP’nin adı C-HDP’dir. Bunların ikisi de aynı” şeklinde konuştu. Seçim çalışmaları kapsamınd

Davutoğlu: HDP'nin adı C-HDP'dir!
14-05-2015 22:03
Diyanet ve imam hatip tartışmaları üzerinden CHP ve HDP’yi eleştiren Davutoğlu CHP ‘imam hatipleri kaldıracağız’ diyor. HDP de imam hatiplerle uğraşıyor. Aslında HDP’nin adı C-HDP’dir. Bunların ikisi de aynı” şeklinde konuştu.
Seçim çalışmaları kapsamında Muğla’ya gelen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, eski garaj alanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Diyanet ve imam hatip tartışmaları üzerinden CHP ve HDP’yi eleştiren Davutoğlu, “CHP ve HDP ‘Diyaneti kaldıralım’ diyor. Bunların konuştukları sadece sözde kalır. CHP’nin danışmanı diyor ki ‘HDP’nin barajı aşması lazım’. CHP, HDP için çalışıyor. CHP, HDP’nin barajı geçmesi için destek veriyor. HDP de, CHP ne diyorsa onu söylüyor. CHP ‘imam hatipleri kaldıracağız’ diyor, o da diyor. HDP de imam hatiplerle uğraşıyor. Aslında HDP’nin adı C-HDP’dir. Bunların ikisi de aynı” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER