Genel

Dardanel, yurt dışı satın alma fırsatlarını değerlendiriyor

"2021, yatırım ve büyüme stratejilerimiz açısından önemli bir yıl olacak. "

Dardanel, yurt dışı satın alma fırsatlarını değerlendiriyor
25-01-2021 14:01

Dardanel İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen, 2021'in, yatırım ve büyüme stratejileri açısından önemli bir yıl olacağını belirterek, "Orta vadede yurt dışından marka satın almak ve böylece ihracat gücümüzü daha da artırmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu vizyon doğrultusunda yurt dışı satın alma fırsatlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz." dedi.

Önen, 2020 gerçekleşmeleri ve 2021 beklentilerine ilişkin  yaptığı açıklamada, tüm dünyada önemli bir gündem maddesine dönüşen sağlıklı yaşamın, Türkiye'de de tüketiciler tarafından önemsendiğini söyledi.

Geçen yıl yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinin, bu dönüşümün ve sağlıklı beslenmenin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Önen, "İnsanların daha az dışarıda yemek yediği ve evlerine kapandığı bu süreçte, 'hijyen ve sağlık' hayatımızın en önemli iki değeri oldu.

Bu doğrultuda, geleneksel yollarla, yüksek teknolojiyle ve hijyenik koşullarda üretilen ürünlere yönelik talepte ciddi bir artış yaşandı. Bahsettiğimiz bu talep artışının en net görüldüğü alanlardan biri ton balığı.

Tüketiciler için kolay, sağlıklı, aynı zamanda marketten temin edilebilecek en temiz protein kaynağı olarak ton balığı artık sofraların yıldızı oldu." diye konuştu.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER