Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencilerin davetine görüntülü mesajla yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Karabük'teki Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılışına davet eden öğrencilere, görüntülü mesajla başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencilerin davetine görüntülü mesajla yanıt
15-12-2019 23:34

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, kendisini Karabük'teki Kardemir Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesinin (AÄ°HL) açılışına davet eden öÄŸrencilere, görüntülü mesajla baÅŸarılar diledi.

Sn Sümeyye ErdoÄŸan Bayraktar'ın ziyaretinde CumhurbaÅŸkanımız Sn Recep Tayyip ErdoÄŸan'a saygı ve muhabbetlerini ileten Kardemir Kız AÄ°HL öÄŸrencilerimize Sn CumhurbaÅŸkanımızın sesleniÅŸi@tcbestepe @tcmeb @ziyaselcuk @hmzaydg @yilmaznazif @KarabukValiligi @fuatgurel76 @mfvargeloglu pic.twitter.com/ycHCfqzkaY

— Karabük Ä°l Millî EÄŸitim MüdürlüÄŸü (@Karabuk_mem78) December 13, 2019

Sümeyye ErdoÄŸan Bayraktar'ın ziyareti esnasında çekilen videoda öÄŸrenciler, "Sayın CumhurbaÅŸkanım, Kardemir Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesine sizleri davet ediyoruz. Okulumuzun açılış töreninde sizleri de burada, yanımızda görmekten onur duyarız. Sizi çok seviyoruz." dileklerini iletti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan görüntülü cevap

Karabük Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸünün sosyal medya hesaplarından ise "Sümeyye ErdoÄŸan Bayraktar'ın ziyaretinde CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan'a saygı ve muhabbetlerini ileten Kardemir Kız AÄ°HL öÄŸrencilerimize CumhurbaÅŸkanımızın sesleniÅŸi" baÅŸlığıyla görüntülü bir mesaj paylaşıldı.

Erdoğan eşi Emine Erdoğan'ın da yer aldığı videoda, şunları kaydetti:

"Sevgili kızlar, Karabük Kardemir Anadolu Ä°mam Hatip Lisesinin baÅŸarılarla dolu geleceÄŸini inÅŸa edeceÄŸinize inanıyorum. Sizleri Ä°stanbul'dan ÅŸu anda en kalbi duygularla selamlıyorum. GeleceÄŸiniz aydınlık olsun, bahtınız aydınlık olsun.

Kızım Sümeyye'nin sizi ziyaretiyle bana vermiÅŸ olduÄŸu bu haber üzerine sizleri arıyorum. Kızım aynı ÅŸekilde sizin geçtiÄŸiniz bu sıralardan geçti ve inanıyorum ki nasıl baÅŸarılı olduysa sizler de aynı baÅŸarıyı yakalayacak ve sivil toplum kuruluÅŸlarıyla birlikte de geleceÄŸin Türkiye'sini inÅŸa eden anneler arasında yerinizi baÅŸarılı ÅŸekilde alacaksınız. Kalın saÄŸlıcakla."

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın sözlerini "Ä°nÅŸallah" diyerek destekleyen Emine ErdoÄŸan da "Hepiniz bizim kızımızsınız. Sizi çok seviyoruz." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER