Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AA Genel Müdürü Kazancı'ya kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya kutlama mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AA Genel Müdürü Kazancı'ya kutlama mesajı
07-04-2020 00:58

Ä°STANBUL (AA) - Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Anadolu Ajansının (AA) kuruluÅŸunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve Genel Müdürü Åženol Kazancı'ya kutlama mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"KurtuluÅŸ Savaşı'ndan bugüne halkımızı ve dünya kamuoyunu doÄŸru ve eksiksiz bilgilendirme görevini üstlenen; Milli Mücadelemize, Cumhuriyetimizin kuruluÅŸuna, ülkemizin büyümesine ve geliÅŸmesine her aÅŸamasında tanıklık eden Anadolu Ajansının 100. kuruluÅŸ yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Türk basını için gazetecilik ve habercilik alanında bir okul niteliÄŸi taşıyan milli ajansımızın faaliyet alanını her geçen gün geniÅŸletmesini, yurt dışındaki haber ağını giderek güçlendirmesini memnuniyetle takip ediyorum.

Bu köklü kurumumuzun bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da Türk ve dünya basını için güvenilir bir kaynak olmaya devam edeceÄŸine inanıyorum.

100. kuruluÅŸ yıl dönümü vesilesiyle, baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Anadolu Ajansının kuruluÅŸunda emeÄŸi geçenleri ÅŸükranla anıyor, kurumun ve tüm çalışanlarının baÅŸarılı faaliyetlerinin devamını diliyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER