Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü TFF Başkanı Özdemir'den "Şenol Güneş hocamız ve futbolcularımız morallerini yüksek tutsunlar. Türk halkı onların yanında." mesajını teknik heyet ve takıma iletmesini istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü
10-06-2019 18:28

Ä°STANBUL (AA) - Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 2020 Avrupa Futbol Åžampiyonası Elemeleri H Grubu'nda yapacağı maç için Ä°zlanda'da bulunan A Milli Takım kafilesinin Keflavik Havalimanı'nda maruz kaldığı kötü davranışlar ve yaÅŸananlarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) BaÅŸkanı Nihat Özdemir ile görüÅŸtü.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, telefonla aradığı Özdemir'e konuyla ilgili devletin her türlü giriÅŸimi yaptığını ve gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Recep Tayyip ErdoÄŸan, Nihat Özdemir'den "Åženol GüneÅŸ hocamız ve futbolcularımız morallerini yüksek tutsunlar. Türk halkı onların yanında." mesajını teknik heyet ve takıma iletmesini istedi.

Özdemir de A Milli Takım'a destekleri için CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a teÅŸekkürlerini sundu.

Açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet KasapoÄŸlu'nun da bir heyetle TFF ve A Milli Takım'ın yanında olduÄŸunu göstermek için bugün Ä°zlanda'ya giderek yarın oynanacak maçta ay-yıldızlılara destek olacağı hatırlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER