Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan’ın 100. Yıldönümü'nü kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin 100. Yıldönümü'nü, Cumhurbaşkanı Minnihanov’a ilettiği bir mesajla kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan’ın 100. Yıldönümü'nü kutladı
01-09-2020 22:29

MOSKOVA - ÖZEL

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin 100. Yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov'a gönderdiği kutlama mesajında, "Tataristan ile derin tarihsel, kültürel ve güçlü kardeşlik bağlarına dayanan ilişkilerimiz var. Buna dayanarak, ilişkilerimiz her alanda ve öncelikle ekonomik alanda gelişmeye devam ediyor" dedi.

Erdoğan, Türkiye ile Tataristan arasındaki işbirliğinin Türk-Rus ilişkilerine önemli katkı sağladığını da vurgulayarak, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov'a mutluluk ve başarılar, Tataristan halkına da refah ve esenlik diledi.

Bu arada Türkiye'nin Kazan Başkonsolosluğu da, yayınladığı mesajla, "RF Tataristan Cumhuriyeti’nin Cumhuriyet Günü kutlu olsun" diye bir kutlama mesajında bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER