Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Soyadı Temelli ama kendi temelsiz biri'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Soyadı Temelli ama kendi temelsiz biri var. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölgemiz yok. Sen Kürdistan'ı mı arıyorsun, Irak'ın kuzeyinde var, yanına al o mekanizmanın içinde olanları da beraberce defolup gidin o Kürdistan'a. Size bu topraklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Soyadı Temelli ama kendi temelsiz biri'
29-03-2019 00:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitinglerini bugün Ankara'da sürdürdü. Ankara'nın ilçesi Haymana ve Elmadağ'ın ardından Erdoğan Çubuk'ta vatandaşlara seslendi. Millet ittifakına değinen Erdoğan, dörtlü mekanizma içinde CHP, sözde İYİ Parti, Kandil'den talimat alan HDP ve Saadet Partisi olduğunu aktardı. AK Parti'nin referansının yapılan yatırımlar olduğunu dile getiren Erdoğan, 3 bin kişi kapasiteli bir yurt yapılacağını, Çubuk Gençlik Merkezi'nin yapımının da bitmek üzere olduğunu söyledi. Erdoğan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Çubuk arasındaki metro hattı projesinin 16 kilometre uzunluğunda olacağını ve 5 istasyonu bulunacağını açıkladı. Erdoğan hattın etüt proje çalışmalarının bu yıl tamamlanacağını kaydetti.
Çubuk Yukarı Çavundur Barajının tamamlandığını anımsatan Erdoğan, "Yaklaşık 4 bin dekar araziyi sulayacak barajın, sulama tesisinin yapımı devam ediyor. Bunları size Yavaş anlatmaz, anlamaz bu işlerden" diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER