Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'FETÖ’cülere bu meydanları dar ettiysek, yine dar ederiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Burası Paris değil, Hollanda da değil."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'FETÖ’cülere bu meydanları dar ettiysek, yine dar ederiz'
16-12-2018 20:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de yapımı tamamlanan 15 Temmuz Millet Bahçesi açılışına katıldı. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, İstanbul'un önemini değinerek, “600 yıldır bizim olan bu şehri bize çok görenler olduğunu biliyoruz. Ülkemize milletime yönelik husumetlerin altındaki sebeplerin en başında gelenlerden biri İstanbul'dur. İstanbul'a sık sıkıya sahip çıkarsak, ülkemizin geleceğine de o derece katkı yaptığımızı biliyoruz. AK Parti döneminde hayata getirdiğimiz dünya çapındaki projelerle Türkiye'nin tamamını büyüttük” ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yapılan mega projeleri hatırlatan Erdoğan, “Bunları biz yaptık bay Kemal. Onların hayalleri ulaşamaz ama biz yaptık. Bizden önce boğazın üzerinde iki köprü vardı. Üçüncüyü yaptık. Dedik ki yetmez. Bir de İstanbul'u İzmir'e bağlayalım. Osmangazi köprüsünü de orada yaptık. Onlar konuşur biz yaparız. Farkımız bu. Bu şehirde üretilen her değer, dalga dalga tüm şehirlerimizi, bölgemizi ve dünyayı etkiliyor. Yabancı liderler geliyor. Onlara ‘bak denizin altından raylı sistem geçiyor, bak buradan Avrasya tüneli arabalar geçiyor' diyoruz. Şaşırıyorlar. ‘Ben on sene önce geldiğimde bunlar yoktu' diyorlar. Bunlar son 15 seneye sığmış olan eserlerimiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER