Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu kadın şirazesinden çıkmış'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Meral Hanım istikamet üzere yaşan birisi değildir, istikametini birçok kere kaybetmiştir, o da yalancıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu kadın şirazesinden çıkmış'
07-03-2019 06:02

Bir televizyon kanalında soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “YPG, bize mi saldıracak? Yöneticilerin beka sorunu var, Türkiye'nin beka sorunu yok” sözlerinin hatırlatılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin en önemli sorununun beka sorunu ile birlikte muhalefet sorunu olduğunu söyledi. Erdoğan, “YPG-PYD'yi beka sorunun bir tarafı olduğunu göremiyorsa bir ana muhalefetin başı, beka sorunu nedir bunu tanımlamaktan uzaktır” diye konuştu.

YPG-PYD'ye gelen silahları hatırlatan Erdoğan, terör örgütünün bu silahları Türkiye'ye karşı kullandığını belirterek, ”Hala YPG'yi bir terör örgütü olmaktan dışlıyor. Bay Kemal'e sorarsanız PKK'da zaten terör örgütü değil. Hala Kandil'den şuandaki ittifaka her türlü destek verilirken, sen kalkıp ta bunu anlamıyorsan biz sana ne diyelim. Şuanda CHP-İYİ Parti Doğu ve Güneydoğu'da bir miting dahi yapamıyorlar. Terör örgütünün desteklediği HDP'ye teslim etmiş vaziyetteler. Ama biz her yerde varız” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER