Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Biz bu dünyada yeniden bir haçlı-hilal mücadelesi istemiyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Biz bu dünyada yeniden bir haçlı hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Biz bu dünyada yeniden bir haçlı-hilal mücadelesi istemiyoruz'
16-03-2019 22:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziosmanpaşa Küçükköy 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Türkiye'nin yükselişinin birilerini rahatsız ettiğini söyleyen Erdoğan, “Bizim hakkı haykırmamız zalimleri rahatsız edecek. Suriye'den Arakan'a kadar mazlumlara sahip çıkmamız birilerinin konforunu bozacak. Türkiye'nin yükselişi elbette haçlı artıklarının zoruna gidecek. Top oynayan Filistinli çocukları Gazze sahilinde bombalayanlar elbette bizim doğruları yüzlerine vurmamız karşısında hırçınlaşacak.

Dünyanın en büyük 10 mega projesinden 6'sına bu ülkenin imza atması birilerini kıskandıracak. Senelerce milleti hakir görenler elbette güçlenen, özgürleşen Türkiye'yi kabullenemeyecek. Ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar biz asla geri adım atmayacak, pes etmeyeceğiz. Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada adaletin, barışın, öz güvenin timsali olmayı sürdüreceğiz. Azgın azınlığın şımarıklıkları karısında sessiz çoğunluğun dili olacağız.” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER