Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Huzur içinde yaşamak için el birliğiyle mücadele vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Ben size sadece ve sadece huzur vadediyorum, huzurlu, güzel bir Türkiye vadediyorum. Birlikte huzur içinde yaşayacağız ve bunun mücadelesini el birliğiyle vereceğiz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Huzur içinde yaşamak için el birliğiyle mücadele vereceğiz
26-11-2017 15:05

ANTALYA(AA) - Antalya'da temaslarını sürdüren CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Kemer Belediye BaÅŸkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Ziyaretin ardından belediye önünde kendisini karşılayanlara hitaben konuÅŸan KılıçdaroÄŸlu, Kemer'in insanlarının, doÄŸasının, ovalarının, güzel olduÄŸunu, bu kadar güzellikte ihtiyaç duyulan ÅŸeyin huzur içinde yaÅŸamak olduÄŸunu söyledi.

"Güzel vatanımızda huzur içinde yaÅŸamak istiyoruz"

Türkiye'de huzur içinde yaÅŸamak istediklerini belirten KılıçdaroÄŸlu, "Ä°ster doÄŸuda ister batıda ister güneyde, kuzeyde, isterse Kemer'de hepimiz huzur içinde yaÅŸamalıyız. GörüÅŸlerimiz, kimliklerimiz farklı olabilir, yaÅŸadığımız bölgeler farklı olabilir ama bayrağımızın altında güzel vatanımızda huzur içinde yaÅŸamak istiyoruz." diye konuÅŸtu.

"Bir arada kardeÅŸçe yaÅŸayabiliriz"

Kemal KılıçdaroÄŸlu, ÅŸunları kaydetti:

"Ben size sadece ve sadece huzur vadediyorum, huzurlu, güzel bir Türkiye vadediyorum. Birlikte huzur içinde yaÅŸayacağız ve bunun mücadelesini el birliÄŸiyle vereceÄŸiz. 2019'a az süre kaldı. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, yeter artık. Bu ülkede hangi görüÅŸten olursak olalım bir arada, kardeÅŸçe yaÅŸayabiliriz. Niye yaÅŸamayalım, ne var önümüzde engel? Bağırmakla, çağırmakla ülkeler yönetilseydi, ülkeler büyüyebilseydi dünyanın en geliÅŸmiÅŸ ülkesi olurduk. Demek ki bu iÅŸler bağırmakla olmuyor. Bu iÅŸler kavga ederek, diÄŸer ülkelere kafa tutarak olmuyor. Ne demiÅŸ savaÅŸ meydanlarından gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Yurtta barış, dünyada barış'. Bundan daha güzel ne olabilir?"

CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu daha sonra, ÅŸiddetli yağış ve hortumdan zarar gören Kumluca ilçesine hareket etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER