Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Her ortamda tartışmaya hazırım

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Buradan Sayın Erdoğan'a bir daha çağrı yapıyorum. Ben senin istediğin televizyona gelmeye hazırım. Her yerde ve her ortamda tartışmaya hazırım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Her ortamda tartışmaya hazırım
23-11-2019 22:13

Ä°ZMÄ°R (AA) - CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Harmandalı Düzenli Atık Depolama alanındaki biyogaz tesisinin açılışında yaptığı konuÅŸmada, Ä°zmir'de iki gündür partisinin belediye baÅŸkanları ile toplantı yaptıklarını, yerel seçimlerden sonraki 7 aylık dönemde çok güzel sonuçlar elde ettiklerini, bunların devam edeceÄŸini söyledi.

ÇiÄŸli ilçesinin yıllardır atık depolama tesisi nedeniyle yaÅŸadığı sorunlarını bildiÄŸini, bu alanda kent ormanı oluÅŸturulacağını belirten KılıçdaroÄŸlu, tesisin yapımında emeÄŸi geçen baÅŸta bir önceki dönem Belediye BaÅŸkanı Aziz KocaoÄŸlu ve herkese teÅŸekkür etti.

"Her yerde ve her ortamda tartışmaya hazırım"

KılıçdaroÄŸlu, Türkiye'nin gündemini baÅŸka yerlere çekmek için özel bir çaba harcandığını iddia ederek, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"ErdoÄŸan Ä°zmir'e geldi dün, bir sürü laflar etti. Ne dediÄŸini ben gayet iyi biliyorum ama ÅŸu cümle çok önemli, 'Ben cumhurbaÅŸkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel baÅŸkanlığını ortaya koyabiliyor musun?' Ä°zmir'den, ilk kurÅŸunun atıldığı kentten sesleniyorum. DüÅŸmanın denize döküldüÄŸü kentten, aydınlığın kentinden sesleniyorum, ErdoÄŸan'a da onun yakınlarına da sesleniyorum. Sen ister cumhurbaÅŸkanlığını koy, istersen koyma. Seninle her yerde ve her ortamda tartışmaya hazırım. Daha bitmedi, bizde yürek var, bizde alın teri var, bizde namuslu insan olmak, bizde kul hakkına saygı var, bizde dürüst olma var. Bu niteliklere sahip olmayanlar bize kumpas kurmaya çalışıyor, buna asla izin vermeyeceÄŸiz. Buradan Sayın ErdoÄŸan'a bir daha çaÄŸrı yapıyorum. Olur ya benim dediÄŸim televizyona gelmezsin, olur ya bağımsız görev yapan televizyonlara gelmezsin. Ben senin istediÄŸin televizyona gelmeye hazırım. 'A Haber'e gidelim', olur gideriz, 'ATV'ye gidelim', olur gideriz, gelmeyen namerttir. Alacaksın devletin gücünü arkaya, oturacaksın benim aleyhime, partimin aleyhime bir sürü laf edeceksin, ben de sesimi çıkarmayacağım. Ben senin bildiÄŸin adamlardan deÄŸilim."

Belli çevrelerin Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın kendisine yönelik eleÅŸtirilerini özel olarak desteklediÄŸini savunan KılıçdaroÄŸlu, "Milletin anası aÄŸladı, iÅŸsizlik bir bela gibi duruyor, on binlerce çocuk yataÄŸa aç giriyor. Aylık geliri 663 lira altında olan 8,5 milyon insan var. 17 yıldır ne yapıyorlar, 17 yıldır köÅŸeyi döndüler, 17 yıldır ceplerini doldurdular, 17 yıldır yedi sülalerini zengin ettiler. Ben söyleyince kızıyorlar, 'Bay Kemal' diyorlar. Bay Kemallerin tamamı onurlu insanlardır." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER