Medya

Cemal Kaşıkçı cinayetinin kitabı yazıldı

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilen Cemal Kaşıkçı cinayetinin kaleme alındığı Diplomatik Vahşet isimli kitabın yazarlarındanFerhat Ünlü, CRI Türk'te Irmak Hekimoğlu'nun programında bilinmeyenleri açıkladı.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin kitabı yazıldı
23-01-2019 17:02

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilmesinin ardından, cinayete ilişkin önemli bir kitap yazıldı.

Diplomatik Vahşet isimli kitabı araştırmacı gazeteciler; Abdurrahman Şimşek, Ferhat Ünlü ve Nazif Karaman kaleme aldı. Kitabın yazarlarından Ferhat Ünlü, CRI Türk'te Irmak Hekimoğlu'nun programa konuk oldu ve Kaşıkçı cinayetinin bilinmeyenlerini anlattı.

“Kaşıkçı'nın Türkiye sevdalısı olması Salman'ı kızdıran faktörlerden biri”

Ferhat Ünlü, programda yaptığı açıklamalarda Cemal Kaşıkçı'nın Türkiye sevdalısı oluşunun hedef seçilmesindeki önemli faktörlerden biri olduğunu söyledi.
Kaşıkçı'nın bölgedeki en demokratik ülke olarak Türkiye'yi görmesinin Veliaht Prensi kızdırdığını belirten Ünlü, “Türkiye'nin cinayet mahalli olarak seçilmesindeki neden de bu. Amaç, Türkiye'yi töhmet altında bırakmak” dedi.

Ünlü, cinayet ile ilgili verilen detaylar hakkında “Biz böyle bir bilgiye ulaşamadık” dedi.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER