Gündem

Çavuşoğlu, Bursalı STK temsilcilerini kabul etti

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Türkiye'nin maruz kaldığı saldırılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye koyduğu vizyon, iddia ve tezlerin büyüklüğünden mütevellittir." dedi. - Anadolu Ajansı

Çavuşoğlu, Bursalı STK temsilcilerini kabul etti
24-08-2017 23:32

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'nın Yenişehir ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile ilçede faaliyet gösteren 50 sivil toplum kuruluşu temsilcilerini Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansında kabul etti.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberliğin çok önem taşıdığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Türkiye'nin her yönden kara propaganda yürütülmek suretiyle saldırı altına olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, AK Parti’nin kaderi ile Türkiye'nin kaderinin örtüştüğünü kaydetti.

Çavuşoğlu, buradaki saldırıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsında gerçekleşmediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Türkiye'nin maruz kaldığı saldırılar, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye koyduğu vizyon, iddia ve tezlerin büyüklüğünden mütevellittir. Eğer siz, bundan yüz yıl önce yapılamayanların bugün tekrardan yapılmaya kalkıldığı bir dönemden geçerken, vizyonunuzu, iddianızı bir şekilde ortaya koyuyorsanız ve bunu yaparken de adaletli bir sistem isteyerek Türkiye'nin etkin ve güçlü bir ülke olarak bu bölgede kendisine rol biçilen değil, rol alan bir ülke olmak istiyorsanız bu saldırılarla karşı karşıya kalmanız mukadderatınızdır."

Kabul, konuşmanın ardından basına kapalı devam etti.

Muhabir: Enes Duran

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER