Genel

Casper'dan kişiye özel bilgisayar oluşturma imkanı

Alışılagelmiş bilgisayar toplamada bilgisayarlar; fabrika ortamında değil, basit alanlarda toplanarak oluşturulan bileşenlere sahip

Casper'dan kişiye özel bilgisayar oluşturma imkanı
10-02-2021 19:23

Casper, "bilgisayar özelleştirme" ile bilgisayar toplama işleminin güvenilir ve profesyonel halini kullanıcılarına sunuyor.

Casper açıklamasına göre, bilgisayar kullanıcılarının "bilgisayar toplama" olarak dillerinde yer edinmiş, günümüzde ise "bilgisayar özelleştirme" olarak tanımlanan sistem; yüzlerce teknoloji ve donanım seçenekleri arasından istenilen özellikleri seçerek kişiye özel cihazın üretebileceği bir sistem olarak öne çıkıyor. Bilgisayarı oluşturan tüm bileşenlerin fabrika ortamında test edilerek bir araya getirilmesi, muhtemel parça uyumsuzluğu riskini önlerken; bilgisayarın tüm donanımlarının güvenle ve garanti kapsamında üretilmesini sağlıyor.

Açıklamaya göre, alışılagelmiş bilgisayar toplamada bilgisayarlar; fabrika ortamında değil, basit alanlarda toplanarak oluşturulan bileşenlere sahip. Özelleştirme sisteminde ise bilgisayarların her bileşeni elektriksiz üretim ortamında test edilip, sistem ayarları uygulanıp, tüm güncellemeleriyle birlikte güvenli bir şekilde oluşturuluyor.

Casper Ar-Ge mühendisleri; toplama bilgisayarlarda yaşanması muhtemel parça uyumsuzluğu risklerini ortadan kaldırmak için en uyumlu ve uygun parçaları yapılan testler sonucunda kullanıcılara ulaştırıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER