Asayiş

Çanakkale'de otomobilin dereye uçtuğu iddiası

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde otomobilin dereye uçtuğu iddiası üzerine bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, “Ezine ilçemizdeki iki delikanlıdan bahsediliyor. 2003 doğumlu. Ama iki aile daha çıktı, 4 çocuğumuzdan bahsediliyor

Çanakkale'de otomobilin dereye uçtuğu iddiası
03-02-2019 19:02

Edinilen bilgiye göre, Ezine ilçesi Akköy köyünün içinden geçen ve Akköy Geçidi olarak bilinen bölgede saat 21.30 sıralarında bir otomobil dereye uçtu. İddiaya göre aracın içinde bulunan iki gencin yükselen suyun içinde kaybolduğunun bildirilmesiyle bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler bölgede drone ile çalışma yaparken, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı dalgıçlar da sualtında arama çalışması başlattı. Gece geç saatlere kadar süren arama çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Ekipler bölgede drone ile çalışma yaptı. Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına ait zodyak botuyla ve deniz polisine ait botla arama çalışmaları yapıldı. DSİ'nin kanal temizleme vinçlerinin yardımıyla dalgıçlar dere dibine inerek, tarama faaliyetlerini yürütüyor.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER