Özel Haber

Bülent Ersoy, mirasının yarısını Camii ve Kur'an Kursu için Diyanet'e bağışladı

Bülent Ersoy, mirasının yarısını Camii ve Kur'an Kursu yapımı için Diyanet'e, diğer yarısını ise eğitim vakfına bağışladı... Paralel destekli internet sitesi ise habere çıldırdı.. Bülent Ersoy'un yapımcısı açıkladı: Bülent Ersoy, mirasının yarısını Diyan

Bülent Ersoy, mirasının yarısını Camii ve Kur'an Kursu için Diyanet'e bağışladı
10-12-2014 08:20

Bülent Ersoy, mirasının yarısını Camii ve Kur'an Kursu yapımı için Diyanet'e, diğer yarısını ise eğitim vakfına bağışladı... Paralel destekli internet sitesi ise habere çıldırdı..

Bülent Ersoy'un yapımcısı açıkladı: Bülent Ersoy, mirasının yarısını Diyanet'e bağışlayacak. Cami ve Kuran kursu yaptırmak istiyor. Haberi duyan Paralel İhanet Çetesinin de "destek" verdiği bir internet sitesi ise camii ve Kur'an Kursu düşmanlığını bu sefer edepsizce gösterdi ve "MEHMETÇİK VAKFI BÜLENT ERSOY'UN BAĞIŞINI KABUL EDECEK Mİ?" diye başlık atıp bunu da kendine özgü provokatif "düşman devşirme mantığı" ile işledi.

'YARISI DA EĞİTİM VAKFI'NA' KALACAK... FevziSiverek Bülent Ersoy'un menajeri ve yapımcısı Fevzi Siverek, sanatçının vefatının ardından mirasıyla ilgili planlamayı yaptığını açıkladı. Siverek, "Diva mirasının yarısını Diyanet'e, diğer yarısını ise Türk Eğitim Vakfı'na bağışlamak istiyor. Planı, servetinin hayır işlerinde kullanılması" dedi. 'HAYIR YAPMAYI SEVER' Siverek, "Neden Diyanet?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bülent Ersoy, çalışıp kazanmayı ve hayır yapmayı seven biri. Zaten yıllardır gizlice hayır işleri yapıyordu. Şimdi kalan mirasıyla, cami yaptırması ve Kuran kursu açması için Diyanet'e bağış yapmayı arzu ediyor." 'DARBE DÖNEMİ YASAKLIYDI' Siverek, "Neden Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmadı?" sorusuna ise "Biliyorsunuz; 12 Eylül Askeri Darbesi döneminde Ersoy yasaklıydı. Tüm hakları elinden alınmıştı. Bu bakımdan biraz kırgın" yanıtını verdi.
  • İŞTE, ERSOY'UN MAL VARLIĞI... - İstanbul'da 28 daire  - Fenerbahçe'de bir sauna salonu  - Fethiye'de benzin istasyonu  - TT Arena'nın yapımında da kullanılan kule vinç ve 5 adet iş makinesi  - Sultans Restoran'da ortaklık  - 600 bin dolar değerinde olduğu tahmin edilen takı ve kürk  - Mercedes otomobil  - Marmaris'te bir koy  - Bodrum'da bir villa  - Antalya'da bir daire

PARALELİN MALZEMECİSİ AKLINCA DALGA GEÇTİ...

Oda tv

Bülent Ersoy'un, mirasını öldükten sonra nereye bırakacağını açıklaması, Paralel İhanet Çetesinin de "destek" verdiği "odatv" internet sitesi, camii ve Kur'an Kursu düşmanlığını yandaşlarına bu sefer Bülent Ersoy üzerinden gösterdi ve "MEHMETÇİK VAKFI BÜLENT ERSOY'UN BAĞIŞINI KABUL EDECEK Mİ?" diye başlık atıp, bunu da kendine özgü provokatif "düşman devşirme mantığı" ile işledi. İşte bir zihniyetin düşman, bellediklerine nasıl baktıklarını özetleyen dün atılmış bir Twitter mesajı:

 dikgazete.com retweetledi...

Bu kamalistler gitgide neden saldırganlaşıyor, neden Erdoğan nefreti yüzyüze baktıkları insanlara bile nefret duymalarına sebep oluyor?!!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER