Teknoloji

Bükülebilir iPhone gelebilir!

Apple'ın ortaya çıkan bir patenti gösteriyor ki, gelecekte bükülebilir bir iPhone modeli görebiliriz. Ancak bu sefer iPhone 6'da olduğu gibi bu bir hata değil, özellik olacak.

Bükülebilir iPhone gelebilir!
03-11-2016 23:32

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ilk çıktığında cihazların kolayca bükülebildiği ortaya çıkmış ve bu olay sosyal medyada Bendgate ismiyle olay olmuştu.

Apple Store'da iPhone Büktüler! Apple Store'da iPhone büktüler

İngiltere'de gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki iki arkadaş girdikleri bir Apple Store'da ellerine...

Şimdi ise ortaya çıkan bir Apple patenti, gelecekte bükülebilir bir iPhone modelinin olabileceğini gösteriyor. Tabii ki bu sefer Bendgate olayındaki gibi bu bir hata değil, özellik olacak.

Bükülebilir iPhone patenti

Ortaya çıkan fütüristik iPhone patentine göre, bükülebilir ve katlanabilir bir tasarım anlayışına sahip iPhone modelinde, malzeme olarak seramik kullanılabileceği belirtiliyor.

Hatırlarsanız Apple Watch Series 2 için seramik malzeme kullanan bir model tanıtılmıştı.

16-11/03/bukulebilir-iphone-gelebilir-2.png

Şu anda ortaya çıkan iPhone patenti ile ilgili ne yazık ki çok az bilgi var. Gelecekte bu patentin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini zaman gösterecek ancak şu anda katlanabilir akıllı telefon çalışmaları yapan tek şirket Apple değil.

Samsung'un da böyle bir telefon üzerinde çalıştığı uzun zamandır biliniyor. Bakalım gerçek bir modeli ilk hangi firmadan ve ne zaman görebileceğiz.

:: Sizce bükülebilir, katlanabilir bir iPhone fikri güzel mi?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER