Teknoloji

BlackBerry yeni Android telefonunu MWC 2016'da tanıtabilir!

BlackBerry, ikinci Android telefonunu MWC 2016'da tanıtabilir. MWC 2016'da BlackBerry'nin Android telefonu Viyana'nın tanıtılacağı belirtiliyor.

BlackBerry yeni Android telefonunu MWC 2016'da tanıtabilir!
22-02-2016 07:08

BlackBerry, yeni Android telefonunu MWC 2016'da tanıtabilir. MWC 2016'da BlackBerry, ikinci Android telefonunu sahneye çıkarabilir.

Kanadalı BlackBerry, BB OS tarafındaki inadından vazgeçip geçtiğimiz dönemlerde Android işletim sistemine sahip Priv modelinin tanıtımını yapmıştı. Priv'in satışa sunulmasının akabinde BlackBerry, Android cephesinde yine sessizliğe büründü. Ancak yeni ortaya çıkan haberler, ziyaretçilere yarın kapılarını aralayacak olan MWC 2016 fuarı kapsamında şirketin ikinci Android akıllı telefonunun satışa çıkacağı yönünde.

KOD ADI VİYANA!..

Fuar kapsamında sahneye çıkarılması beklenen model Viyana kod adını taşıyor. Aslında bu modelin teknik ve tasarım ayrıntıları, birkaç ay önce belli olmuştu. Ancak son bilgilere göre tüm detaylar netleşti ve az önce de belirttiğimiz gibi MWC 2016'da bu yeni akıllı telefonun tanıtımı yapılacak.

Detaylara bakılırsa, BlackBerry'nin ikinci Android yüklü akıllı telefonunda Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan 5 inç'lik ekran yer alacak. Android işletim sistemli yeni modelin orta seviyeye konumlandırılacağı da belirtiliyor.

HEM ÖNÜNDE HEM ARKASINDA LED AYDINLATMA!..

En ilginç ayrıntılardan birisi ise telefonun hem önünde hem de arkasında LED aydınlatma desteği sunacak olması. Böylece her iki kameradan da karanlıkta ve özellikle gece fotoğraf çekiminin mümkün olacağı belirtiliyor.

BlackBerry'nin yeni nesil Android'li akıllı telefonu Viyana'nın tanıtımının yapılmasının akabinde bahar aylarında da satışa çıkartılacağı tahmin ediliyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER